Udruga?

Općenita pitanja i problemi koji se tiču studija latinskog jezika

Moderatori/ce: Anche, sdad

Re: Udruga?

PostPostao/la tina » ned ruj 28, 2008 3:41 pm

http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=5491&sec=2267 na ovom linku ima sve sto je potrebno za upis u Upisnik i Registar stud. udruga. (s tim da ne vrijedi: Zakon o studentskom zboru ("Narodne novine", br. 139/97) vec je donesen novi, Zakon o stud. zboru i drugim stud. organizacijama: http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2007/2182.htm

Zakon o udrugama: http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2001/1496.htm

Pravilnik o sufinanciranju projekata studentskih aktivnosti studenata Hrstud: http://www.hrstud.hr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=43&Itemid=79

Cassius se prosle god. morao ponovno registrirati. Cini mi se da smo morali imati minimalno 20 clanova. Osim imena, statuta, vodstva i clanova morate imati i zig. Ako krenete u listopadu sa svim pripremnim aktivnostima do sijecnja se sve to da napraviti. Ako se sjetim jos necega, javim. Uostalom, javite se kad pocne faks. Pomoci cemo koliko god mozemo.
Vrbovati nove clanove cim pocne faks he he
tina
Moderator

PostPostao/la COCOCHANEL » ned ruj 28, 2008 4:01 pm

O udrugam ti je donesen novi zakon 100%
Jel vi znate ko sam ja?!
COCOCHANEL
Moderator

PostPostao/la tina » ned ruj 28, 2008 5:09 pm

COCOCHANEL je napisao/la:O udrugam ti je donesen novi zakon 100%

hm.. imas pravo, ima neki ispravak iz 2002. http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2002/0285.htm.
Nesto sitno je ispravljeno, ali noviji nisam nasla. :roll:
tina
Moderator

PostPostao/la COCOCHANEL » ned ruj 28, 2008 7:10 pm

Ne 2002., ima nešto oko polovice ove godine
Jel vi znate ko sam ja?!
COCOCHANEL
Moderator

PostPostao/la Anche » ned ruj 28, 2008 9:27 pm

Hvala puno na potpori i ponušenoj pomoći. :D
Očekujte natezanja za rukave na hodnicima faxa...hehe
Čim počne fax, skupljamo se i dogovorit ćemo se sve što treba.
Yesterday is history, tomorrow is a mistery, but today is a gift! That is why it's called PRESENT!
Anche
Moderator

PostPostao/la rene_descartes » pon stu 10, 2008 5:26 pm

Kako je prošao današnji sastanak?
Imao sam davno sreću, jednom davno, da barem mogu vrijeme vratiti, imao sam sve na svijetu kad si pored mene bila ti, kad smo se mi, srećo, ludo voljeli...
rene_descartes
Moderator

PostPostao/la rene_descartes » pon pro 01, 2008 6:59 pm

Kolege i kolegice latinisti, kako napreduje udruga? U kojoj ste fazi? Treba li vam kakva pomoć?
Imao sam davno sreću, jednom davno, da barem mogu vrijeme vratiti, imao sam sve na svijetu kad si pored mene bila ti, kad smo se mi, srećo, ludo voljeli...
rene_descartes
Moderator

PostPostao/la Anche » pon pro 01, 2008 8:01 pm

rene_descartes je napisao/la:Kolege i kolegice latinisti, kako napreduje udruga? U kojoj ste fazi? Treba li vam kakva pomoć?

Napreduje, napreduje! :D
Ime smo više-manje dogovorili, potrebno je samo doraditi statut (a to ćemo ovaj tjedan jer prošli nisu svi mogli doći na dogovoreni
sastanak), izgled pečata je takošer okvirno dogovoren. Za max dva tjedna trebali bismo imati sve na papiru pa put realizaciji.
Za sad ne treba ništa, ali bez brige...u slučaju da nam sfali "radne snage", kolege povijesničari će biti u to upućeni. Hvala na brizi! ;)
Yesterday is history, tomorrow is a mistery, but today is a gift! That is why it's called PRESENT!
Anche
Moderator

PostPostao/la Anche » pon sij 12, 2009 8:40 pm

Čast mie obavijestiti vas, poštovani kolege i kolegice:

HABEMUS SODALITIUM !!

:mrgreen:
Anche
Moderator

PostPostao/la statist » pon sij 12, 2009 11:28 pm

Ho ho ho, čestitam! :mrgreen:
Kad sredite sve, obavezno s nama povjesničarima na :drinktogether:

I kaj god treba, samo pitajte, ta birokratija je gadna gnjavaža i suosjećam s vama, ali morate to proći...
Tijelo uronjeno u strah izgubi onoliko od svoje smrtnosti koliko teži istisnuti strah. Heureka!
statist
Česti

PostPostao/la Anche » uto sij 13, 2009 12:18 am

Hvala, Ministre! :wink:
Piva štima, ne...neeego kaj. :D
Anche
Moderator

PostPostao/la Ioannes » uto sij 13, 2009 2:21 pm

Dragi moji latinisti,

koristim ovu radosnu prigodu da vam čestitam na uspješnom osnivanju Udruge te da vam se malo javim, iako to bez puno uspjeha činim na latinskom djelu Foruma, kako ne biste mislili da sam zaboravio na vas. Iskreno se nadam da će do moga povratka neki konkretni projekti biti barem započeti, ako ne i ostvareni. Ako vam na bilo koji način mogu pomoći, samo recite, meni će biti izuzetno drago, a vremena su uvijek naše pa makar morao probdjeti cijelu noć :D Jako biste me razveselili kada bih od vas barem nešto na latinskom primio. Pod time pak podrazumijevam neki vaš tekst, neku kratku poruku i slično, a ne, već vidim izvjesnog kolegu, c/p nekog Ciceronovog odlomka :wink: Javljajte mi sve novosti vezane kako za Udrugu tako i za studij općenito.

Eto, kako ne biste rekli da privatiziram prostor na Forumu i da sam OT, još jednom čestitam svima koji su pripomogli da se ova Udruga osnuje, a napose našoj predsjednici Ani!

Vjerno vaš,

Jan
Ioannes

PostPostao/la Anche » sri sij 14, 2009 9:56 pm

Dragi Jan,
hvala ti na podršci i vrati nam se brzo da možemo pošteno raditi ;)
Tvoje te mjesto čeka, bez brige. ;)
Anche
Moderator

PostPostao/la Anche » ned sij 24, 2010 2:31 pm

Hej svi vi koji studirate to što studirate!

Znam da baš previše ljudi ne gleda na ovaj forum, ali čisto da znate da nakon ispitnih rokova, kada obveze budu manje, planiramo organizirati jedan sastanak svih studenata na HS-u koji se želje uključiti u našu udrugu (koja će biti, kako je vjerojatno, registrirana do početka ljeta, ako ne i ranije) i koji žele sudjelovati na toj tzv. konstituirajućoj skupštini. Na faxu ćemo izviesiti javni poziv svima vama pa računajte na to! :) Hvala!
Anche
Moderator

PostPostao/la TheBluesMan » pon sij 25, 2010 4:11 pm

Neka se obavijeste svi drugovi komesari!
TheBluesMan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Latinski općenito

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.