Moderatori/ce: tina, menneskedyr
dea_001 je napisao/la:eeej ljudi, imam pitanje u vezi drzavne mature. Ima li tko od buducih studenata komunikologije (nadam se buducih :D ) da ce polagati sociologiju kao izborni ??
trapeze_swinger je napisao/la:dea_001 je napisao/la:eeej ljudi, imam pitanje u vezi drzavne mature. Ima li tko od buducih studenata komunikologije (nadam se buducih) da ce polagati sociologiju kao izborni ??
:diže ruku:
Pišem sociologiju i PIG.
Pripremam se samostalno, uzdam se u se i u svoje skripte.
trapeze_swinger je napisao/la:dea_001 je napisao/la:eeej ljudi, imam pitanje u vezi drzavne mature. Ima li tko od buducih studenata komunikologije (nadam se buducih) da ce polagati sociologiju kao izborni ??
:diže ruku:
Pišem sociologiju i PIG.
Pripremam se samostalno, uzdam se u se i u svoje skripte.
muharem je napisao/la:sori ljudi ak je ovo pitanje bilo postavljeno već al stvarno ga ne nalazim. uglavnom, vidjela sam da se za uspis na komunikologiju matematika s državne mature uopće ne vrednuje, odnosno pri rangiranju za upis udio matematike je 0 posto. moje pitanje,ako netko teoretski ne položi matematiku na maturi, konkurira li on i dalje za upis, ili automaski otpada budući da je matematika na maturi obavezan predmet, pa ak ne položiš matematiku nisi ni maturirao, unatoč tome što se ona konkretno na komunikologiji uopće ne gleda. nemojte zamjerit moju neiformiranost, al nisam maturant pa nisam u toku, maturirala sam po starom sistemu. hvala
muharem je napisao/la:puuuuuno hvala, ovo je najljepša vijest koju sam dobila u zadnje vrijeme. nadam se da se vidimo slijedeće akademske godine:D
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.